вторник, 29 септември 2009 г.

Четири партии и два инициативни комитета излъчиха кандидати за кмет за предстоящите на 24 октомври т. Г частичини избори в гр Дулово.

Четири партии и два инициативни комитета излъчиха кандидати за кмет за предстоящите на 24 октомври т. Г частичини избори в гр Дулово.
29 годишният Алтимир Емилов Адамов е кандидатът за кмет на Дулово, издигнат от ПП ГЕРБ. Кандидатурата бе регистрирана днес в Общинска избирателна комидия от общинския ръководител на ПП ГЕРБ – Дулово Тодор Стаматов.Алтимир Адамов е магистър по „Право”, завършил в „Нов български университет”. Работи като юрисконсулт в частна фирма. Кандидат за народен представител от Силистренски избирателен район, на проведените през лятото избори за Народно събрание.
Със своя кандидатура на честичните избори за кмет на община Дулово , насрочени за 24 октомври се явява и БСП. Кандидатът на левицата е Петър Георгиев , съобщи Светлана Великова , председател на Областния съвет на БСП .
Бившият заместник-министър на държавната администрация и административната реформа Гюнер Рамис и бившият депутат на ДПС от Силистренско Юксел Хатиб са също сред кандидатите, които ще участват в изборите за кмет на община Дулово.
Гюнер Рамис е кандидат на ДПС, а Юксел Хатиб е издигнат като независим кандидат от инициативен комитет. Като независим е издигнат още един кандидат от инициативен комитет – Джан Дуралов.
В комисията са регистрирани осем партии и два инициативни комитета.
Частичните избори за кмет на Дулово са насрочени с указ на президента на Република България Георги Първанов, след като на парламентарните избори досегашният кмет на общината д-р Митхат Табаков бе избран за народен представител като издигнат от ДПС мажоритарен кандидат от Силистренско.
В Дуловската община в деня на изборите ще работят 42 избирателни секции.

2 коментара:

  1. Този Джан първо беше Юзджан, а сега в листовките, с които замърсява Дулово се е писал и като Йосиф Деянов. Типичен пример за криза на идентичността.Явно този не е чувал или не знае какво означава думата срам.В продължение на толкова години експлоатира хората от региона и то без да им дава заплати, а сега щял да спре корупцията.За съжаление България се превърна в една голяма психиатрия.

    ОтговорИзтриване
  2. Всички са от един дол дренки.Аман от кандидат кметове ,всеки един от тях е един голям мръсник познаваме ги и лично и делата им .Един свестен няма сред тях.

    ОтговорИзтриване