вторник, 1 декември 2009 г.

Христина Александрова Николова е новият директор на областна дирекция на фонд „Земеделие“ в Силистра

Христина Александрова Николова е новият директор на областна дирекция на фонд „Земеделие“ в Силистра. Решението е публикувано на официалната интернет страницата на фонда. Припомняме кандидатите за поста в силистренско бяха общо десет, сред които и дисегашния директор Урал Чакър.
Христина Николова е досегашен ръководител екип в Агро-бизнес център Силистра. Магистър по химия, със специализация агро-химия. В сегашния мандат на общински съвет Силистра е общински съветник от гражданската листа „За Силистра „
Конкурсът за директори на областни дирекции се проведе във връзка с преструктурирането на регионалните структури по новия устройствен правилник на ДФ “Земеделие”. С промените в правилника всички досегашни регионални структури на ДФЗ – Областни разплащателни агенции, регионални разплащателни агенции, регионални технически инспекторати и областни поделения на фонда се преструктурират в отдели и се обединяват под една шапка в 28 областни дирекции. Техни административни ръководители съответно ще бъдат новите областни директори, чиято работа ще се координира на централно ниво от директор на териториалните структури. Преструктурирането се прави с цел да се оптимизира работата на ДФЗ на регионално ниво.

Няма коментари:

Публикуване на коментар