сряда, 28 юли 2010 г.

СПОРТНОТО УЧИЛИЩЕ ОРГАНИЗИРА КУПА „ДРЪСТЪР” ЗА РАБОТЕЩИ

Нова инициатива в полза на своите възпитаници осъществява общинското спортно училище „Дръстър”, съобщиха от ръководството му.
На 31. юли и на 1. август на мини футболното игрище в училището за първи път ще се проведе работнически турнир по футбол на малки вратички. Регламентът предвижда участие на отбори от 5 + 1 и четирима резерви с хокейни смени. Ще се играят две полувремена по 20 мин. Таксата за участие е 40 лв. за отбор.
Досега са се записали 8 отбора. На 29. юли ще бъде изтеглен жребий за последователността на мачовете. Победителите ще получат купа „Дръстър” и парична награда. В края на турнира ще бъдат отличени също голмайстор, вратар и феърплей, поясни треньорът по футбол в училището Кольо Колев.
Идеята на организаторите е след приспадане на разноските по турнира разликата да остане за нуждите на училището и за поддържане на мини футболното игрище, което е единственото игрище с изкуствена трева в Силистра и е годно за спорт през всички сезони.
Първият работнически турнир за купа „Дръстър” се провежда под егидата на община Силистра, общинското спортно училище „Дръстър” и фирмата за химическо чистене „Елегант – М”.

Няма коментари:

Публикуване на коментар