четвъртък, 29 юли 2010 г.

Инспектор Митко Димитров е новият началник на РУ „Полиция” - Силистра

Със заповед на министъра на вътрешните работи Цветан Цветанов инспектор Митко Димитров е назначен за внд началник на РУ „Полиция” – Силистра. До момента Димитров е работил като старши разследващ полицай в отдел „Досъдебно производство” при ОДМВР-Силистра. Започнал е работа в МВР през 1988 г., като е заемал различни длъжности в охранителните и оперативните служби. През периода 1997-2000 г. е работил като помощник-следовател в Окръжна следствена служба –Силистра.
Митко Димитров е роден през 1966 г. в Силистра. Има завършени две висши образования по специалностите „Противодействие на престъпността и опазване на обществения ред” и „Право” във Варненския свободен университет „Черноризец Храбър”. Женен, с едно дете.
С нови началници са други три структурни звена в РУ „Полиция”-Силистра. Сектор „Охранителна полиция” вече се ръководи от главен инспектор Димо Василев, досегашен началник група „Териториална полиция”. На негово място, за внд началник е назначен инспектор Свилен Курдоманов, а новият внд ръководител на група „Охрана на обществения ред” е инспектор Йордан Китанов.

Няма коментари:

Публикуване на коментар