петък, 25 февруари 2011 г.

С над 2800 образци на документи за кампанията са снабдени пощите в Силистренско

И тази година Националната агенция за приходите е предвидила алтернативни методи за подаване на декларациите за облагане на доходите за 2010 г. Освен по интернет, за което се изисква електронен подпис, физическите лица могат да подадат документа чрез «Български пощи» - в плик с обратна разписка или на място в пощенския клон, при което се получава и входящ номер.
Още от 11 януари НАП – Силистра предоставя на «Български пощи» образци на документи за кампанията. При изчерпване недостигът се попълва периодично, така че към момента на пощите са предоставени 1250 бр. от основното тяло на годишната декларация за доходите на физическите лица, заедно с приложенията към него, 700 справки за окончателния размер на данъка, 300 бр. годишни отчети, 300 декларации за корпоративни субекти и 250 указания за попълването им.
Образец на подоходната декларация може да се изтегли безплатно и от Интернет-страницата на Националната агенция за приходите www.nap.bg.
Консултация за попълване на формуляра клиентите на НАП могат да получат и от информационния център на НАП 0700 18 700 на цената на градски разговор от цялата страна.

Няма коментари:

Публикуване на коментар