петък, 1 април 2011 г.

4-годишния Алекс Попов е новият късметлия от данъчната томбола

Най-малкият участник досега беше изтеглен в томболата с касови бележки на НАП – Силистра. Алекс Попов е едва на 4 годинки и половина, но, благодарение на майка си, вече спечели първата си награда – ваучер за 20 лв. от книжарница в Силистра.
Другият късметлия от януарското издание на данъчната томбола с касови бележки е Господина Атанасова, в категория „Възрастни”. „Трябва да имаме гражданска съвест и всички да следим за спазването на законите, за да живеем в ред и законност”, сподели г-жа Атанасова и добави, че тя и нейното семейство винаги изискват фискален бон за своите покупки.
В същото теглене бяха определени и двамата печеливши за м. февруари. Представителите на тричленната комисия изтеглиха имената на Янка Маринова Братанава, категория „Възрастни”, и Йоана Великова Петрова, ученичка от осми клас в езиковата гимназия.
Всички изтеглени са поканени по телефона да получат наградата си.
Общо 607 плика бяха извадени от кутията, определена за лотарията пред входа на офиса. 394 от тях бяха в категория „Възрастни”, а 213 – деца и учащи.
Припомняме условията за участие: плик с касови бележки на обща стойност минимум 25 лв. за месеца, за който е тегленето. Участията с касови бележки за предходни месеци, както и на учениците, закупили цигари или алкохол, се класифицират като невалидни и отпадат от лотарията.

Няма коментари:

Публикуване на коментар