понеделник, 22 август 2011 г.

Д-р Юлиян Найденов:Ще вляза в кметската надпревара с идеята , това което не е направено през последните 20 години в Силистра, да бъде направено сега



Това заяви пред журналисти днес, кандидатът за кмет на Силистра издигнат от ПП ГЕРБ -д-р Юлиян Найденов-специалист невролог , директор на МБАЛ Силистра от 2000 до 2007 година. , по време на пресконференция , на която официално бе представена неговата кандидатура.Също така бяха представени и кандидатите на партията, за кметове на Айдемир и Калипетрово , съответно Иван Иванов-директор на Областно пътно управление Силистра и Никола Узунов-бизнесмен. Д-р Найденов ще влезе в предизборната надпревара, като независим кандидат издигнат от политическа партия ГЕРБ.

На въпрос, защо сега се впуска в политиката , д-р Найденов уточни, че винаги дясната идея му е била при сърце, но след последните 20 години преход и последните две години управление на ГЕРБ, е наясно, че всичко в държавата и в града ни може да се промени към по-добро.

Той не пожела да коментира състоянието на общината и своята управленска програма с мотив , че това ще са водещите теми след официалния старт на предизборната надпревара на 23 септември.

С посланието „Да запомним обещанията които ще си дадем след 23 септември”, днес д-р Найденов посади младо дърво /”Гинко билоба”/ в градинката на кръстовището на ДАП , с което даде старт на инициативата на общинското ръководство на ГЕРБ , всеки кандидат на партията да посади дърво, като символ на новото начало.

Няма коментари:

Публикуване на коментар