четвъртък, 29 септември 2011 г.

След изборите Цветан Цветанов ще предложи да се провеждат изнесени заседания на МС в областните градове


Председателят на предизборния щаб на ГЕРБ Цветан Цветанов, който днес в следобедните часове пристигна на посещение в Силистренска област, съобщи за възникнала по време на предизборните обиколки идея след изборите в областните градове да се провеждат изнесени заседания на Министерския съвет. Според Цветанов на работни срещи с кметовете на общините и министрите след заседанията могат да се поставят актуални проблеми, а правителството ще представя основните приоритети в държавната политика за развитието на регионите.

Цветан Цветанов заяви, че предизборната кампания на ГЕРБ организационно е структурирана добре. В страната са регистрирани 264 кандидати за кметове на общини,1 528 кандидати за кметове на кметства, и 5000 кандидати за общински съветници. Цветанов не скри,че в населените места с преобладаващо ромско население има опасения за купуване на гласове. Но заяви, че ГЕРБ води кампания с позитивни послания и призова за висока избирателна активност.

Според предварителната програма , след посещенията в Дулово , Главиница , Алфатар и Калипетрово, Цветан Цветанов тази вечер ще бъде в Силистра, където е насрочен голям концерт.

Няма коментари:

Публикуване на коментар