четвъртък, 23 декември 2010 г.

Спецакция с продължение удари дилъри в Силистра

Двама са задържани за притежание на наркотици при операция на силистренските антимафиоти

50 дози амфетамини и 40 дози марихуана са иззети при операцията

До задържането на двамата мъже се стигнало в хода на работата по образувано досъдебно производство от началото на ноември т.г. Тогава при претърсване в дома на 39-годишния силистренец К.Н. служителите на ТЗ „Борба с организираната престъпност” намериха и иззеха 5,1 кг канабис. Разследвайки случая, антимафиотите попаднали в следите на други двама мъже – Н.К.(31 г.) и Р.Ц. (19 г.), за които била събрана информация за съпричастност към престъпната дейност на К.Н.

Вчера след съдебно разрешение антимафиотите предприели процесуално-следствени действия по претърсване и изземване. В дома на единия от мъжете били намерени 50 дози амфетамини с общо тегло 50 грама и още 13 грама марихуана, разпределена в 40 единични дози. Наркотиците са идентифицирани с полеви наркотест, назначена е допълнителна химическа експертиза.

Двамата мъже – Н.К.(31 г.) и Р.Ц. (19 г.), са задържани с полицейска мярка, срещу тях е образувано досъдебно производство.

Повече от 15 кг сушен канабис и 136 конопени растения са иззети от началото на годината при операции на Териториално звено „Борба с организираната престъпност”- Силистра.

Няма коментари:

Публикуване на коментар