понеделник, 21 ноември 2011 г.

Областният управител Николай Димов , бе представен официално пред медиите днес


Депутатът от ГЕРБ и областен координатор на партията в Силистра Стефан Господинов , представи официално днес новия областен управител Николай Димов , в присъствието на зам .областния управител Тодора Цонева и секретаря на областна администрация Ивелин Николов.

Възможността за осигуряване на допълнителни финансови средства в това число и за зимна поддръжка на пътната мрежа в силистренско ще обсъди областният управител Николай Димов , с финансови правителствени експерти в София след участието му в заседание на МС в сряда.

Димов допълни , че е поискал от всички кметове доклади за състоянието на всяка една община , които ще бъдат обсъдени на първата му работна среща с новите кметове.

Новият губернатор , увери също , че е наследил от д-р Янков една добре работеща администрация , в която не се очакват промени на този етап , а всичко занапред ще бъде надграждано.

На въпрос , кои от проектите в областна администрация ще бъдат реализирани с приоритет , Николай Димов отговори , че в бъдеще и занапред той и неговия екип ще работят за реализацията на всички важните за региона проекти (. Димов съобщи също , че през миналата седмица се е срещнал в Румъния с екипа по проекта „Здраве без граници” , където румънската страна е водеща . Силистренци са получили уверение , че настоящото забавяне , по вина на водещия партньор ще бъде наваксано.

Алтимир Адемов е предложението на областна администрация Силистра за поста заместник областен управител, съобщи Стефан Господинов . Очаква се МС да вземе решение тази седмица за назначението на Адемов , който ще наследи овакантеното място в политическия екип на областна администрация Силистра , след като досегашния зам. областен Денка Михайлова , стана част от екипа на д-р Юлиян Найденов.

Няма коментари:

Публикуване на коментар