вторник, 22 ноември 2011 г.

Тригодишен спечели от томболата на НАП Силистра


Тригодишно момченце спечели в петдесет и първото издание на традиционната томбола с касови бележки, провеждана вече седма година от офиса на НАП в Силистра.

570 плика общо преброи комисията, 332 от които се състезаваха в категория „Възрастни”, а останалите 238 - в категория „Ученици и подрастващи”.

Късметът определи за печеливш в категория „Възрастни” Любомир Георгиев Атанасов, а в групата на малките беше изтеглено името на Виктор Стоянов Русинов но 3 годинки от Силистра. Наградата на печелившите е ваучер за покупка от книжарница в Силистра на стойност 20 лв. Ежемесечната томбола с касови бележки на Офис Силистра продължава. Припомняме, че за участие е необходимо единствено да изисквате от търговските обекти касов бон за вашите покупки, да поставите в отделни пликове бележки на обща стойност 25 лв., да напишете категорията, в която участвате, името и телефонен номер за връзка, и да пуснете плика в кутията пред входа на офиса. Ограничението за учениците е да няма покупка на алкохол и цигари.

Няма коментари:

Публикуване на коментар