понеделник, 30 август 2010 г.

Ловци откриха невредимо изгубилото се петгодишното дете от село Голеш

Намериха невредимо 5-годишния Гюрсел Юксел от с.Голеш, който бе в неизвестност от 14 часа на 28 август. Детето е открито около 10.30 часа в неделя от ловци в гората на добричкото село Капитан Димитрово, отстоящо на около 10 км от с.Голеш. Момченцето е в добро състояние и вече е предадено на близките си.
Припомняме ви , че Гюрсел изчезна в събота около 14.00 часа, след като отишло заедно с четири по-големи момчета (двете на възраст 9-10 години, другите две на 18-19 години) в гората за дърва. След безрезултатно търсене, около 20.40 часа в полицията е подаден сигнал за произшествието.
Незабавно на мястото са изпратени полицейски служители и следово куче с водачът му от РУМВР-Силистра. Със съдействието на кмета на с.Голеш са сформирани екипи от полицаи и хора от селото, които започнали щателно претърсване на горския масив, пътища, земеделски земи и ливади. Гранични полицаи с термовизионна камера също са се включили в издирването, което е продължило цялата нощ.Над 300 души се включиха в издирването на малкото момче, което бе открито от ловци в гората на добричкото село Капитан Димитрово , на 10 км от Голеш. Само ръчичките и крачетата му били одрани от горските храсти, разказват изумените ловци. Вчера след обяд цялото село Голеш се събра да отпразнува щастливото завръщане на момченцето.

Няма коментари:

Публикуване на коментар