четвъртък, 31 март 2011 г.

РЕГИОНАЛНИЯТ СЪВЕТ ЗА РАЗВИТИЕ НА СЕВЕРЕН ЦЕНТРАЛЕН РАЙОН ПРОВЕДЕ 7-ТО СИ РЕДОВНО ЗАСЕДАНИЕ В СИЛИСТРА

Днес (31 март 2011 г.), в Заседателната зала на Областна администрация - Силистра, се проведе Седмото заседание на Регионалния съвет за развитие (РСР) на Северен централен район (СЦР). То бе свикано от областния управител д-р Владимир Янков, който е и настоящият ротационен председател на Регионалния съвет за развитие на Северен централен район.
В заседанието взеха участие представители на министерства, областните управители на областите Велико Търново, Габрово, Разград, Русе и Силистра, представители на общините от петте области в Северен централен район, представители на организациите на работодателите и на работниците и служителите на национално равнище.
На днешното заседание за заместник-председател на Регионалния съвет за развитие на Северен централен район бе избран инж. Иво Андонов – представител на общините от област Силистра.
Членовете на РСР на СЦР обсъдиха и одобриха междинната оценка за изпълнението на Регионалния план за развитие на Северен централен район 2007-2013 година.
На заседанието бяха обсъдени и съгласувани Проектите на актуализирани документи за изпълнение на Стратегията за развитие на област Велико Търново 2011 - 2013 г. и на Областната стратегия за развитие на Област Разград 2010-2013 г.
Областният управител на област Силистра д-р Владимир Янков информира участниците в Регионалния съвет за резултатите от междинната оценка за изпълнението на Областната стратегия за развитие на Област Силистра за периода 2005-2015 г.
Бе представен и анализ на въздействието на оперативна програма „Регионално развитие” 2007-2013 г., съфинансирана от Европейския фонд за регионално развитие, върху развитието на Северен централен район.
Във връзка с изработването на нова Национална стратегия за регионално развитие на България за периода след 2014 г., в края на днешното заседание се проведе анкетно проучване сред членовете на РСР на СЦР. То има за цел да бъде събрана информация за основните проблеми на района и да се очертаят приоритетите за неговото развитие, през следващия програмен период.

3 коментара:

  1. Good dispatch and this enter helped me alot in my college assignement. Gratefulness you on your information.

    aromatherapy

    ОтговорИзтриване
  2. In general, online pharmaciesthat sell generic farmacia on line will have been in prison for up.
    The Black Berry Torch 2 is the new spokeswoman for" female farmacia on line. To paste you just tap on an empty stomach or with little food. At first glance, it's a new phenomenon. That doesn't mean that you will soon have company. Ok, so it's not as loud as it looks in some of these minor issues early on.

    Feel free to surf to my web page; your domain name

    ОтговорИзтриване
  3. The cars are available from paphos car hire if anybody in Malaysia is interested we can import and supply
    them with the appropriate knowledge in more specialized concepts relevant to Health Informatics and Technology etc.


    Feel free to surf to my web site; Paphos car Hire comparison

    ОтговорИзтриване