сряда, 9 ноември 2011 г.

Адвокат Николай Димов е новия областен управител на Силистра


Досегашният областен управител на Силистра д-р Владимир Янков бе освободен днес от длъжност по време на редовното правителство заседание. На негово място е назначен адвокатът Николай Димов.”Приемам назначението спокойно и отговорно” заяви в кратък коментар за р. Мелодия Николай Димов.
Също днес правителството освободи областните управители на Пловдив, като на този пост е назначен Здравко Димитров, и на Русе, където новият губернатов там е Стефко Бурджиев.

„Нямаме забележки относно работата на д-р Янков като областен управител . Той положи много усилия на този пост, за което му благодарим. Мотивите с които е освободен са по-скоро здравословни”коментира за р. Мелодия Стефан Господинов , областен координатор и депутат ПП ГЕРБ .

Новият областен управител на Силистра Николай Димов е 41-годишен, семеен с две деца. Завършил през 1995 година Академията на МВР в Симеоново, специалност право. 15 години професионален стаж, като адвокат, специализирал в гражданското, търговското и наказателно право. Член на ПП ГЕРБ –Силистра, избран за общински съветник на последните местни избори.

1 коментар: