петък, 5 февруари 2010 г.

Яне Янев - среща с обществеността на Силистра

Лидерът на РЗС Яне Янев обяви в календара си, че на 16 февруари, веднага след Заговезни (Ден на прошката), ще проведе публична среща с обществеността на Силистра в рамките на поредицата си от подобни мероприятия в страната. На нея той ще обяви общото си впечатление от управлението на ГЕРБ през последните 6 месеца. Ще развие и тезите си за необходимост от нова конституция.
Педагожката Виолета Василева е новият координатор на партия РЗС за Силистренска област. Около 80 са членовете на партията в района, показва справката. За последно Яне Янев е идвал в Силистра по време на кампанията за “Парламентарни избори 2009”.
Веднага след Тодоровден пък в Силистра на двудневен тур ще бъде целият ръководен отбор на БСП, начело със Сергей Станишев, председател на Националния съвет и доскоро премиер на страната. Изпълнителното бюро на социалистите проведе своето второ за месеца “изнесено заседание”.
Пребиваването на представителите на левицата ще бъде използвано за среща с Областния съвет на БСП, ръководен от депутата Антон Кутев, който е и национален секретар на партията. Ще има още общи мероприятия с Младежкото обединение, с ръководството на БСП в Силистра и съветниците от групата, с представителки на Обединението на жените-социалистки както и други срещи по отделна програма. Предвидена е и пресконференция за журналисти.
4-ма министри от ГЕРБ до сега са посетили Силистра през последните месеци: вътрешният министър Цветан Цветанов, социалният Тотю Младенов, здравният Божидар Нанев (на два пъти, вкл. в Дулово), както и финансовият министър Симеон Дянков. /Информацията е на Й. Георгиев/

Няма коментари:

Публикуване на коментар