петък, 19 март 2010 г.

Сергей Игнатов в Силистра

“20 години не са много в историята на образователните институции, но от гледна точка на това, че те съвпадат с най-тежкия преход, който всички ние преживяваме –това е цяла епоха”
Това заяви днес министърът на образованието, младежта и науката Сергей Игнатов, по време на откриването на тържеството на ЕГ “Пейо Яворов”, посветено на 20 годишнината от създаването на гимназията.
Министър Сергей Игнатов, подчерта в поздравителното си слово още, че е щастлив да бъде сред елита на България и, че точно заради бъдещето на младите хора, правителството трябва по-скоро да промени държавата
От името на МОМН, министър Игнатов подари на ЕГ “П. Яворов” интерактивна дъска “, а директорът на гимназията Васил Узунов пък удостои министъра с почетния плакет на ЕГ “Сова “и му подари 4 броя от елитното списание “Копнение”издавано в училището.
За спомен на всички ученици и учители в гимназията, върху личната си покана за тържеството, Сергей Игнатов написа с древно египетски ейроглифи”Бог е милостив и нека Бог бъде с вас!”

Няма коментари:

Публикуване на коментар