понеделник, 22 март 2010 г.

Символичен протест проведоха днес данъчните служители в Силистра

С лентички с надпис “Аз протестирам” и името на Федерацията на независимите синдикати от държавното управление и организации към КНСБ днес символично протестират служителите от силистренския офис на Националната агенция за приходите.
По този начин те изразяват своето несъгласие с подготвяните промени в осигуряването на държавните служители като антикризисна мярка.
Несъгласие промените, „отнасящи се до осигуряването и посягане на доходите на държавните служители“, изразиха с протестна декларация до министър-председателя Бойко Борисов, министъра на финансите Симеон Дянков и и държавните служители от Тутраканската община.
В протестна декларация Регионалният съвет на КНСБ в Силистра също настоява за ясна и последователна антикризисна политика на правителството и мерки, обсъдени и приети в цивилизован диалог със синдикати и работодатели..
Декларацията е изпратена до министър-председателя Бойко Борисов, министъра на финансите Симеон Дянков, министъра на труда и социалната политика Тотю Младенов и лидера на КНСБ д-р Желязко Христов.Регионалният съвет на КНСБ в Силистра предупреждава за протести, ако правителството не преосмисли своята политика.

Няма коментари:

Публикуване на коментар