сряда, 21 април 2010 г.

99 ДУШИ СА ПОТЪРСИЛИ СЪДЕЙСТВИЕТО НА ОБЛАСТНИЯ УПРАВИТЕЛ Д-Р ВЛАДИМИР ЯНКОВ, В РАМКИТЕ НА ПРИЕМНИТЕ МУ ДНИ

99 души са потърсили съдействието на областния управител
д-р Владимир Янков, в опит да разрешат проблемите си. Това показват данните за 6-те месеца от функционирането на приемна на областния управител. (първата приемна на областния управител, след встъпването му в длъжност бе на 17 септември 2009 г.) Въпросите, поставяни на вниманието на областния управител са в широк диапазон – от проблеми, възникнали поради неглижиране на задължения, през трудово-правни спорове и конфликти, до отлагани с години решения на различни кметски администрации.Не са изключение и молбите за съдействие по съвсем лични проблеми, отчита Областният управител.
Внушителен е и броят на хората, приети от заместник областните управители Тодора Цонева и Денка Михайлова. За 6 месеца общият брой на приетите граждани надвишава 100.
Заместниците на д-р Янков осъществяват и изнесени приемни в различни населени места в област Силистра. Тази практика се оценява като особено полезна от хората, които по различни причини – финансови, здравословни и др., трудно могат да се придвижат до областния център.
Областният управител д-р Владимир Янков приема граждани всеки четвъртък от 10.30 до 12.30 часа. Желаещите се записват предварително на телефон 086/818 822 от техническия сътрудник Веселина Филева. Приемните дни на зам. областните управители са от 10.30 до 12.30 часа – с Тодора Цонева всеки вторник, а с Денка Михайлова- всяка сряда.
Хората с увреждания могат да разговарят с Областния управител и неговите заместници на първия етаж на администрацията - стая 101.

Няма коментари:

Публикуване на коментар