вторник, 20 април 2010 г.

СИЛИСТРА - ДОМАКИН НА ОБЩО СЪБРАНИЕ НА АДО „ДУНАВ”

Представители на 34 дунавски общини от България ще гостуват в Силистра на 22 и 23 април. Те ще участват в Общото събрание на най-голямата регионална организация в България – Асоциацията на дунавските общини (АДО) „Дунав”.
Събитието ще премине в две сесии. През първия работен ден ще бъдат отчетени дейността и изпълнението на бюджета на организацията за 2009 година, ще бъде разгледан финансовият план за 2010 – 2011 година и ще се проведе избор на нови ръководни органи. Втората сесия ще бъде посветена работата по оперативните програми и на международното сътрудничество. Очаква се в дискусиите да се включат министърът на околната среда и водите Нона Караджова, нейната заместничка Ивелина Василева, заместник-министърът на регионалното развитие Лиляна Павлова и на финансите – Владислав Горанов. В събитието ще участват също кметове на румънски дунавски общини.
АДО „Дунав” провежда отчетно-изборното си събрание в Силистра по покана на кмета Иво Андонов – член ан Управителния съвет на организацията.

Няма коментари:

Публикуване на коментар