понеделник, 12 април 2010 г.

Стартира кампанията за прием на курсанти, студенти и докторанти в Академията на МВР

Започна приемът на документи на желаещите да се обучават в Академията на МВР за учебната 2010/2011 година, съобщиха от отдел „Човешки ресурси” в ОДМВР-Силистра. Кандидатите трябва да подадат документите си до 26 май т.г.
През 2010/2011 учебна година за редовна форма на обучение в Академията е обявен прием по три специалности – „Противодействие на престъпността и опазване на обществения ред”, „Пожарна и аварийна безопасност” и „Кризисен мениджмънт”.
Новост е, че през тази година кандидатите за придобиване на образователно-квалификационна степен „бакалавър” в редовна форма на обучение по специалността „Противодействие на престъпността и опазване на обществения ред” ще се класират по бал без конкурсни изпити.
Подборна информация за обявените места за прием по специалности, формите на обучение, реда за кандидатстване, необходимите документи, условия и други указания са публикувани на интернет страницата на Академията на адрес: www.academy.mvr.bg
Кандидатите от Силистренска област, които не са служители на МВР, трябва да подадат документите си в отдел “Човешки ресурси” в ОДМВР-Силистра до 26 май 2010 г.

Няма коментари:

Публикуване на коментар