четвъртък, 1 юли 2010 г.

Силистренското поделение “Български пощи” подобрява качеството на предлаганите услуги

Повече от 1 милион и 200 хиляди писма, над 30 хиляди колетни пратки и близо 42 хиляди парични записи обработват годишно служителите на Териториалното поделение ?Български пощи? в Силистра, съобщи директорът на поделението Веселин Боев. Изплащат се и над 4 милиона лева пенсии месечно.
Днес поделението получи и 5 нови автомобили с GPS- системи и климатични инсталации. На държеството за освещаването на автомобилите присъства и заместник-областнитя управител Тодора Цонева. Според Веселин Боев в системата на ?Български пощи? вече са обновени 40 на сто от автомобилния парк. Териториалното поделение “Български пощи” в Силистра първо в страната въведе като услуга за жителите на Крайдунавска Добруджа каталожната търговия. Съвместно със силистренска фирма услугата се предлага предимно в малките населени места. Пак за пръв път в страната в 30 пощенски станции заработиха и терминали за ваучери за мобилни телефони. Само станциите на Териториалното поделение “Български пощи” събират таксите за телефони в малките селища и за ?Мобилтел?. От днес в станциите могат да се плащат сметките за мобилните телефони на ?Виваком?, а скоро ще бъде въведена такава услуга и за ?Глобул?. В пощенските станции се правят плащания за електричество и за вода, а в 10 пощенски клона в Силистра и в областта могат да бъдат подадени данъчни декларации и да се платят данъците.
В Силистренска област работят 70 пощенски станции.

1 коментар:

  1. Ооо...Весо Боев...трите водки. Сутрин не удари ли три водки не тръгва за работа. Нищо не разбиращ от работа на BG пощи, създаващ конфликти и интриги, назначен от НДСВ и останал от тяхното наследство, който се домогва до ГЕРБ. Крайно време е за смяната му. Ако за ГЕРБ няма значение партийната принадлежност, с което го доказв с досегашните си действия, поне да се върне бившата директорка Живка Радева - която е отличен специалист, и може да се отъждестви с думата "пощенец"

    ОтговорИзтриване