вторник, 18 януари 2011 г.

Наградите от данъчната томбола отидоха отново при две дами

За пореден път късметът от данъчната томбола с касови бележки споходи представителки на нежния пол. В 45-ото издание на традиционната за офиса на НАП в Силистра томбола бяха изтеглени имената на Ивелина Маринова Иванова, категория „Възрастни”, и Моника Даниелова Маринова, ученичка в трети клас, ОУ „Отец Паисий”, и двете от с. Айдемир. Любопитното в това теглене е, Ивелина и Моника са близки роднини – г-жа Иванова е леля на малката късметлийка, която за първи път ще получи награда от НАП.
И двете участнички са увеличили шанса си, като са участвали с по-голям брой пликове: 36 за Моника и 32 за Ивелина Иванова. Последната печели вече за втори път ваучер за покупка по избор от книжарница на стойност 20 лв. Първият път късметът я е споходил в тегленето за м. септември, когато е участвала с 43 плика.
Общо 366 плика извади от кутията Маргарита Иванова, кореспондент на БНТ и БНР в Силистра. 244 от тях бяха в категория „Възрастни”, а 122 – учащи. Рекордьор в декемврийското издание е Наско Атанасов, също от Айдемир, пуснал в кутията 52 плика за участие.
Над 2600 участия в лотарията с касови бонове регистрира НАП – Силистра през 10-те тегления през миналата година.

Няма коментари:

Публикуване на коментар