петък, 18 ноември 2011 г.

ОГЪН, ДРОГА И АЛКОХОЛНИ ПАРИ


МИНИСТЕРСТВО НА ВЪТРЕШНИТЕ РАБОТИ

СПЕЦИАЛИЗИРАНА АДМИНИСТРАТИВНА ДИРЕКЦИЯ “ПРЕСЦЕНТЪР И ВРЪЗКИ С ОБЩЕСТВЕНОСТТА”

Информационен бюлетин

Силистра. 20-годишен е задържан за притежание на наркотици. Малко преди полунощ на 17 ноември по ул. „Петър Мутафчиев” в областния град екип на група „Охрана на обществения ред” извършил проверка на младежа с инициали А.Д., при която били открити 0,85 грама канабис и 2,30 грама амфетамини. Наркотичните вещества са иззети, а младежът е задържан за 24 часа. Срещу него е образувано досъдебно производство.

ПТП. Водач в нетрезво състояние е катастрофирал в близост до разклона за Старо село снощи около 21 часа. 25-годишният Д.М. шофирал „Фолксваген”, но загубил управлението и колата му се преобърнала извън пътното платно. Водачът не е пострадал. Алкохолната му проба с дрегер отчела 1,55 промила. По случая е образувано досъдебно производство.

Пожарна безопасност и защита на населението. Небрежен стопанин подпалил стопанска постройка в село Бабук снощи около 19.40 часа. Той оставил без наблюдение открит огън, който се прехвърлил и унищожил 60 кв.м от покрива на постройката. Пристигналите на адреса огнеборци загасили пожара и спасили намиращата се в съседство къща.

18.11.2011 г. ОДМВР – Силистра

Няма коментари:

Публикуване на коментар