четвъртък, 19 ноември 2009 г.

Атака ще предложи драстични съкращения и сливания на агенции

„Между първо и второ четене на Бюджет 2010. Атака ще предложи драстични съкращения и сливания на агенции“ Тази позиция на ръководството на партията обяви в сутрешния блок на р. Мелодия Димчо Кьосев, лидер на областната организация на Атака в Силистренско.
По думите на Кьосев, приетият на първо четене Бюджет 2010 съдържа рестриктивни мерки необходими за оцеляването в условия на икономическа криза. Той уточни също, че заложените принципи в бюджета, се препокриват в по-голямата си част с програмата на партия Атака.
Според Димчо Кьосев, разкритията през последните седмици за злоупотреби и измами и поисканите имунитети на двамата депутати от ДПС -Гюнай Сефер и д-р Митхад Табаков, са само началото на разкритията на подобни схеми у нас. Кьосев прогнозира също, че в резултат на тези разкрития, ще има голям отлив на електората както на ДПС, така и БСП.
В коментар относно скандалите в партия Атака и обвиненията на бургаските общински съветници от Атака по отношение на Волен Сидеров, относно подкрепата на партията на ГЕРБ, Димчо Кьосев заяви, че тези скандали не само не разцепват, а и консолидират електората на Атака.
С учредяването на 13 ноември т.г. на общинска структура на Атака в Ситово, завършва процеса на структуриране на партията в силистренско, заяви още Кьосев. Така на практика партията вече има структури в седемте общини на област Силистра, а членската маса се е увеличила до 600 души.

Няма коментари:

Публикуване на коментар