четвъртък, 7 януари 2010 г.

Стефан Господинов - брифинг

Проектът за изграждане на мост над река Дунав при Силистра е възможно най-важният проект за областта ни, насочвайки усилията си за съживяване на икономиката и намаляван на безработицата. Това заяви на брифинг днес пред журналисти депутатът от ПП ГЕРБ Стефан Господинов. Той изрази твърдото си намерение да работят заедно с кмета на общината за реализацията на проекта и и още през 2011 година да започнат проектански дейности.
Като един от основните приоритети в работата си като Народен представител за настоящата година, Господинов определи изработването на стратегия от страна на правителството за пограничните районив страната, какъвто е и силистренския. Според него, тези региони са изоставащи на този етап и правителството е време да изработи ясна визия за тяхното съживяване.
Помолен да коментира идеята на финансовия министър Симеон Дянков за изработването на ретгионални стратегии, Господинов заяви , че ако такава трябва да бъде изработена за силистренска област, то тя трябва да тръгне от Министерството на земеделието, предвид развитието на този отрасъл в региона.

Няма коментари:

Публикуване на коментар