вторник, 30 март 2010 г.

Соколчани благодарят на служителиот РУМВР-Тутракан

В две писма, адресирани до министъра на вътрешните работи Цветан Цветанов и до директора на ОДМВР-Силистра Ивелин Иванов, е изказана благодарност към тутракански полицаи за успешно приключилата акция по намиране на изгубено 5-годишно дете.
„Господин министър, молбата ми е да изкажете благодарност на тези момчета за бързата и адекватна реакция. Затова, че когато се работи в синхрон между кмет, полиция и граждани, резултатите не закъсняват”, пише в писмо до министър Цветанов 72-годишна жителка на с.Сокол. Тя разказва в детайли операцията по издирването на 5-годишното момченце, което се изгуби в следобедните часове на 27 февруари в района на с.Сокол. След 18-часово издирване от полицейски служители и доброволци от селото детето бе намерено в кална угар премръзнало, но живо.
„Успешният завършек на акцията показва, че в полицията работят хора, които се раздават докрай. Крачейки из мъглата, в калта и дъжда, водени от едничкото желание да открият и спасят детето, те защитиха авторитета на МВР и показаха на гражданството, че може да се разчита на техния професионализъм”, обобщава в писмото си благодарността на всички соколчани и кметът на селото Първолета Антонова.

Няма коментари:

Публикуване на коментар