понеделник, 28 юни 2010 г.

Изпълнителна агенция “Рибарство и аква култури”ще обяви конкурс за длъжноста началник сектор „Рибарство и контрол” – Силистра

Досегашния началник-отдел на Териториалното звено на ИАРА Силистра Любен Любенов е съкратен във връзка с новия Устройствен правилник на Изпълнителна агенция по рибарство и аквакултури. Това се казва в отговор на пресцентъра на ИАРА във връзка с журналистическо питане. От там уточняват също , че съгласно правилника се съкращава щата Началник-отдел. Освобождаването на Любен Любенов не е нещо специално, тъй като в момента в структурите на ИАРА в цялата страната се извършват такива промени на основание ново щатно разписание. Заповедта за освобождаване на г-н Любенов е връчена тази седмица.

За Силистра също ще се обяви конкурс за началник сектор „Рибарство и контрол” - Силистра, към Регионален център „Рибарство и контрол – Дунав”,. Такива конкурси има вече обявени както вече има обявени в Русе, Плевен, Търговище, Ямбол, Стара Загора, Благоевград, Кърджали и Смолян.

Обявената проверка на инспектори на ИАРА Силистра във връзка с подадени сигнали за нарушения е приключила. Инспектората към ИАРА е констатирал, че няма достатъчно сериозни доказателства при проверка на сигналите. Ако има нарушения ще се произнесат компетентните органи, като МВР и прокуратурата, съобщават още от пресцентъра на Изпълнителна агенция “Рибарство и аква култури”

Няма коментари:

Публикуване на коментар