петък, 2 юли 2010 г.

Кандидат гимназистите в силистренско, с шанс за прием в общински и държавни училища и след трето класиране в рамките на тазгодишната кампания

От тази възможност ще могат да се възползват всички завършили седми клас ученици, които са положили успешно теста за външно оценяване и имат оценка над среден 3:00. Това съобщи в сутрешния блок на р. Мелодия Габриела Миткова, началник на РИО на МОНМ в Силистра. За колко места точно ще могат да кандидатстват желаещите, отговарящи на изискванията баче ще стане ясно след 16 юли, когато изтича срока за записване на ученицте класирани на трето класиране. На този етап паралелките с всеоще налични свободни места, след обявеното вчера второ класиране са четири – една в ЕГ с профил английски, една в СОУ “Н. Й. Вапцаров” с профил “Хуманитарни дисциплини”, една в Професионална гимназия по строителство – специалност “Строителство и архитектура “ и една паралелка в Професионалната гимназия по производствени технологии- специалност “Екология”
Желаещите ученици завършили седми клас и преминали успешно външното оценяване, могат да кандидатстват за свободни места в една от тези четири паралелки, на место в избраното училище от 19 до 29 юли.

Няма коментари:

Публикуване на коментар