четвъртък, 21 октомври 2010 г.

Акцията срещу трафик на културни ценности се провежда и в Силистра

Акцията срещу трафик на културни ценности се провежда в Силистра, Разград и Търговище, съобщават от пресцентъра на МВР . Действията на антимафиотите са насочени към пресичане на дейността на организирана престъпна група, занимаваща се с трафик на културни ценности. Участниците в групата са 21, като петима от тях са с криминални регистрации. В хода на операцията се извършват претърсвания на 22 адреса на територията на трите града.Оперативната работа продължава и в момента.
Полицията търси съдействие от гражданите във връзка с убийствотго на двамата клошари
Във връзка с разследването на обстоятелствата около смъртта на двамата мъже, чиито тела бяха намерени на 19 октомври т.г. в необитаемата сграда на бившето Детско отделение в Силистра, ОДМВР се обръща към гражданите с молба за съдействие и информация. Всякакви сигнали, които биха могли да имат отношение към случая, се приемат денонощно на тел. 166, (086) 83-21-22 или на място във всяко подразделение на МВР. Анонимността е гарантирана.
Припомняме , че черепно-мозъчна травма е причината за смъртта на двамата бездомници, намерени в необитаемата сграда в Силистра. Това съобщи вчера съдебният лекар д-р Теодор Иванов.
Също вчера е направена тройна съдебно-медицинска експертиза, каквато е практиката в случаи на убийство, обясни д-р Иванов.

Няма коментари:

Публикуване на коментар