четвъртък, 13 януари 2011 г.

Германски работодатели търсят жени за гледане на възрастни хора

В бюрата по труда продължава приемът на документи на кандидатки за работа в Германия - в домакинства с лица, нуждаещи се от грижи. Търсят се жени за гледане на възрастни хора.
Според изискванията на германската страна кандидатките трябва да са в добро здравословно състояние, с практически опит в домакинските дейности и/или обслужването на възрастни хора. Важно условие е те да владеят немски език в много добра или добра степен, което ще бъде проверено с устен изпит по места.
Отговарящите на условията по офертата на Централата за международно и специализирано сътрудничество в Бон български кандидатки следва да подадат в бюрата по труда по местоживеене комплект документи .Документи ще се приемат постоянно до 30 юни 2011 г.
Пълна информация за конкретните изисквания на немските работодатели, образци и подробни указания за необходимите документи за кандидатстване и тяхното правилно попълване желаещите да работят в Германия могат да получат във всяка дирекция “Бюро по труда”, както и от интернет страницата на Агенцията по заетостта – www.az.government.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар