сряда, 30 март 2011 г.

Намериха мъртъв Михаил Михов (Мишо Бирата) в Правец

По непотвърдена информация Михаил Михов - Мишо Бирата, е прострелян в хотел в Правец.Името му стана известно покрай скандална със СРС-тата и информацията за лобирането от страна на премиера Бойко Борисов,припомня nes.bg.От МВР са съобщили за намерен труп в хотел RIU в Правец, без да конкретизират коя е жертвата.Журналисти не са били допуснати в сградата на хотела.Трупът е намерен към 12:30 часа.
Междувременно от Българската федерация по баскетбол съобщава, че вследствие на тежък инфаркт на 47-годишна възраст внезапно е починал президентът на федерацията Михаил Михов.
Съобщението е публикувано на сайта на организацията.
Кой е Михаил Михов?
Бизнесмен, който се занимава с производството на бира и е в лозаро-винарския бизнес. Той е президент на Федерацията по баскетбол. Михаил Михов е роден през 1964 г. в гр. Силистра, завършил е "Икономика и управление на промишлеността" в Икономическия университет.Започва бизнеса си с дребна търговия, туризъм и посредническа дейност. Преди около година сам Михаил Михов се представи като собственик на пивоварната "Леденика", базирана в Мездра и произвежда бири с марките "Леденика" и ММ. В началото на десетилетието пивоварният бизнес на Михов беше разделен на две. През 2004 г. той сля "Леденика" и "Варненско пиво" и така се получи сега съществуващото "Леденика и ММ", като продажбите се отчитаха пред друго, свързано с Михов дружество – "Булбрю".

Няма коментари:

Публикуване на коментар