четвъртък, 4 февруари 2010 г.

ВиК Силистра с нов управител

Инженер Васил Боранов, е новият управител на ВиК Силистра. Това стана ясно след приключилото днес Общо събрание на дружеството. Информацията бе потвърдена от досегашния управител инж. Стефан Савов, който уточни, че предложението за новия управител е на МРРБ, тъй като мажоритарен собственик на дялове/51%/ в дружеството е държавата.
Инженер Васил Боранов е 48- годишен, работил до сега в сферата на частния бизнес. Завършил е ВТУ “Ангел Кънче”със специалност “Машинно инженерство”
Според инженер Стефан Савов, предложението за инж. Боранов е било направено буквално в последните един два дни. До тогава е била спрягана кандидатурата на Борислав Бобчев.
В коментар на събитията от днешния ден и новият избор, инженер Савов, заяви за р. Мелодия, че назначението е политическо и в това той не намира нищо нередно, тъй като и до сега практиката е била такава, и уточни, че не познава в детайли биографията на новоизбрания управител, тъй като той не е работил в системата на ВиК а в частния бизнес.

4 коментара:

  1. Герб -Силистра уби рибата с този избор!
    А горкия човечец дали е наясно с какво се е захванал:)

    ОтговорИзтриване
  2. Герб Силистра са наясно управлението колкото човечеца когото сложиха за управителна ВиК, със самото ВиК !

    ОтговорИзтриване
  3. xa ami mai nee mnogo naqsno s opravlenieto na ViK

    ОтговорИзтриване
  4. господинът изобщо си няма понятие от законовата материя във вик сектора и към 2015 г., въпреки 5 г. си стаж в системата.

    ОтговорИзтриване