понеделник, 14 ноември 2011 г.

КРИМИНАЛНАТА ОБСТАНОВКА В СИЛИСТРА

МИНИСТЕРСТВО НА ВЪТРЕШНИТЕ РАБОТИ

СПЕЦИАЛИЗИРАНА АДМИНИСТРАТИВНА ДИРЕКЦИЯ “ПРЕСЦЕНТЪР И ВРЪЗКИ С ОБЩЕСТВЕНОСТТА”

Информационен бюлетин

Силистра. 56-годишен мъж се е самоубил, нанасяйки си порезна рана върху сънната артерия. Намерен е от близките си в събота в заключено от вътрешната страна помещение на къща в село Ирник. При извършения оглед не са установени следи от упражнено от друго лице насилие. Образувано е досъдебно производство.

Тутракан. Четирима мъже са задържани след извършена кражба тази нощ. В.С. (34 г.), И.Д. (32 г.), С.Н. (29 г.) и С.М. (34 г.) взломили врата на земеделска кооперация в Главиница и откраднали неустановена към момента сума пари и принтер. Непосредствено след извършване на престъплението автомобилът им „Фолксваген” бил засечен и спрян в село Богданци, а мъжете задържани в полицейския арест. Срещу тях е образувано досъдебно производство.

29-годишен мъж е със счупен глезен след скандал и сбиване в Тутракан. Инцидентът е станал около 3 часа в събота пред питейно заведение. Полицията изяснява случая, образувано е досъдебно производство.

Пожарна безопасност и защита на населението. Шивашка продукция, 3 ПВЦ-прозореца, ел.табло и ел.инсталация са унищожени при пожар, възникнал в шивашки цех в село Черник в събота около 13 часа. Причината за произшествието е в процес на изясняване. Пожарът е ликвидиран от екип на РС „Пожарна безопасност и защита на населението”– Дулово.

Късо съединение в ел.инсталация е причината за друг пожар, възникнал в събота в апартамент в Силистра. Силистренски огнеборци, които се отзовали на сигнала за произшествието, предотвратили разрастването на огъня. Изгорели два ел.уреда и завеси, опушен е и таванът в помещението.

Още 4 пожара в сухи треви и отпадъци са загасили екипите на ОУ „Пожарна безопасност и защита на населението” в почивните дни. При тях няма преки материални загуби.

14.11.2011 г. ОДМВР – Силистра

Няма коментари:

Публикуване на коментар